Dr_Bakier wrote: Ale je??li mam wybieraÄ? to raczej bÄ?de gra?? jego mroczniejszÄ? wersjÄ?, a to z wzglÄ?du na ??ancuchy. CzujÄ? ??e ten gad??et oka??e suiÄ? totalnie wymiatajÄ?cÄ? bronie, fo tego akrobacje jak u Spidermana czy ataki rodem ze Spawna (oczywi??cie bez przegiÄ?Ä?).
I tu chyba nie bÄ?dzie tak jak mowisz

Mroczny ksiÄ???e bÄ?dzie podobno dobry w walce ale jezeli chodzi o akrobacje to nie bÄ?dzie dorasta?? do piÄ?t jasnemu ksiÄ?ciu

. Oczywi??cie dzia??aÄ? bÄ?dzie to w drugÄ? stronÄ? jasny ksiÄ???e nie bÄ?dzie dorasta?? do piÄ?t mrocznemu je??eli chodzi o walkÄ?

. ByÄ? moze ksiÄ???e bÄ?dzie uzywa?? tylko sztyletu do tych cichych mord??w

Bo ja sobie nie wyobra??am aby ksiÄ???e zabija?? po cichu mieczem wody albo mieczem or??a wyglÄ?da??o by to co najmniej smiesznie. A tak gdy chcesz uzyc piaskow albo zabic kogos po cichu to wyjmiesz sobie sztylecik i wszystko bedzie gra??o

. Wiem nawet jak bedzie mozna zdobyc sztylet

W alternatywnym zakonczeniu wystepowa??a Farah, pod koniec pierwszej czesci ksiÄ???e oddawa?? jej sztylet czy?? nie ? Moze przy jej ciele ( wed??ug mnie zostanie zabita ) znajdziemy sztylet a moze nawet jej s??ynny ??uk

Oczywi??cie to sa tylko moje przemyslenia i tak pewnie bedzie inaczej

Wiem jedno tw??rcy napewno zn??w pozytywnie nas zaskoczÄ?. Codziennie wchodze na oficjalnÄ? stronÄ? PoP3 i patrze czy nie ma czegos nowego na jej temat... Juz nie moge sie doczekac nastÄ?pnej ale niestety ostatniej czesci Princa

.: Nie Mo??esz ZmieniÄ? Swojego Przeznaczenia, Nikt Nie Moze :.