Weird Problem with PoP WW

Moderator: English Moderator Team

Post Reply
Narses
Scholar Scribe
Scholar Scribe
Posts: 1
Joined: April 29th, 2009, 9:02 am

Weird Problem with PoP WW

Post by Narses » April 29th, 2009, 9:21 am

Hello everyone!
I'm having a really strange problem with PoP Warrior Within.At first, it works fine, but afterwords, when I'm just about to reach the Fortress it starts to run really choppy, eventually freezing and then my monitor becomes black and shows No Video Input( like I shut down the PC or disconnected the computer from the monitor).The only thing I can do is to restart the PC and then my screen looks weird-other resolution, the image is "compresses", leaving 2 wide edges on the sides and I have to adjust all the video settings again, so that the screen looks normal.
I had no problems with SoT and T2T.Warrior Within is the only one which causes this.I first used the .iso version of the game, now I'm using a RiP version, but with no success.
My system configuration:
Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2, v.2096 (2600.xpsp_sp2_rc1.040311-2315)
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
1024MB RAM
DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
Card name: ATI Radeon HD 2400 PRO
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x94C3)
DAC type: Internal DAC(400MHz)
Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_94C3&SUBSYS_216A1458&REV_00
Display Memory: 256.0 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Monitor: Plug and Play Monitor
Monitor Max Res: 1600,1200
Driver Name: ati2dvag.dll
Driver Version: 6.14.0010.6783 (English)
DDI Version: 9 (or higher)
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 3/29/2008 12:04:32, 299008 bytes

Necdilzor
Efendi
Efendi
Posts: 17
Joined: February 14th, 2009, 10:04 pm

Re: Weird Problem with PoP WW

Post by Necdilzor » May 27th, 2009, 1:22 am

Maybe you need to buy one, I had no problems at all.

Post Reply