cheaty nie działają

Zagadnienia związane z pierwszą częścią gry

Moderator: English Moderator Team

Post Reply
sarina
Scholar Scribe
Scholar Scribe
Posts: 1
Joined: June 3rd, 2005, 7:08 pm
Location: Gda??sk
Contact:

cheaty nie działają

Post by sarina » June 3rd, 2005, 8:37 pm

mam pytanie, bo moze źle robie.
co to znaczy "uruchom grę wpisując prince megahit" i że niby wtedy będę korzystać z chetaów. ja to zrobiłam tak: we właściwościach zmieniłam nazwę gry na to ptince makinit i uruchomiłam grę. No i nie mam tych chetaów. tylko jak tam shift+L to mi przeskakuje na następny level ale tylko do 4 (zostaje mi tylko po tym 15 min czasu)
moje pytanie brzmi " Co robię nie tak?
prosze napiszcie dokladnie co należy robić
dzięki

User avatar
peter_k
Sheikh
Sheikh
Posts: 29
Joined: March 28th, 2004, 3:00 pm
Location: Gdynia
Contact:

Post by peter_k » June 4th, 2005, 10:17 am

Jezeli masz Prince of Persia 1 to powinnas uruchomic gre komenda "prince megahit".
Jezeli masz Prince of Persia 2 to powinnas uruchomic gre komenda "prince makinit".
Jednak dosc ciezko znalezc wersje "dwojki" w ktorej dzialalyby kody.

User avatar
mati_za
Scholar Scribe
Scholar Scribe
Posts: 3
Joined: May 24th, 2005, 8:26 am
Location: Zgierz
Contact:

Post by mati_za » June 4th, 2005, 8:37 pm

Jeśli nie masz Dos-a to uruchom plik cheat.bat dostarczony z grą

User avatar
mati_za
Scholar Scribe
Scholar Scribe
Posts: 3
Joined: May 24th, 2005, 8:26 am
Location: Zgierz
Contact:

Post by mati_za » June 4th, 2005, 8:40 pm

ale cheat.bat jest tylko w PoP 1 wersja 1.0

User avatar
Kondziu
Beylerbey
Beylerbey
Posts: 70
Joined: May 12th, 2005, 4:55 pm
Location: Trzebnica
Contact:

Cheaty

Post by Kondziu » June 4th, 2005, 8:54 pm

A według mnie kodów to nie powinno się w ogóle uzywać bo to niszczy przyjemność z grania :D. Twórcy nie powinni tworzyć w grach czegos takiego jak kody. Tylko dodatki takie jak w Prince of Persia Warrior Within.
.: Nie Mo??esz ZmieniÄ? Swojego Przeznaczenia, Nikt Nie Moze :.

Post Reply