Prince of Persia V1.3's crack does not load saved games

Discuss PoP1 for DOS here.

Moderator: English Moderator Team

KJV
Efendi
Efendi
Posts: 7
Joined: September 23rd, 2014, 7:52 am

Re: Prince of Persia V1.3's crack does not load saved games

Postby KJV » October 30th, 2014, 12:41 am

Sorry about the delay. I was talking about this particular version from the "Prince of Persia CD Collection".

http://popuw.com/files/PRINCECD.zip

Andrew
Wise Scribe
Wise Scribe
Posts: 313
Joined: July 16th, 2009, 4:39 pm

Re: Prince of Persia V1.3's crack does not load saved games

Postby Andrew » February 15th, 2015, 2:15 am

Sorry about the extreme delay; haven't been here since October (and seems neither have you). I must confess I still do not understand what you mean by saying there are two versions of 1.3 - "the one that actually plays back FX samples" and "the other with the broken config which does everything through OPL".

I compared the 1.3 in the PRINCECD.zip you linked to above with the 1 floppy 3.5" and 2 floppy 5.25" versions. Of the 36 files, 35 match in all 3 copies. The only file to have changed is Install.exe, which is irrelevant for this discussion because it has nothing to do with a "broken config". So again,

  1. Which version is supposed to have a "broken config", and how?
     
  2. Can't the "broken config" be fixed simply by deleting Config.dat and Setup.dat and re-generating these files according to your preferences by running Setup.exe again?

_Zaphod_
Beylerbey
Beylerbey
Posts: 55
Joined: January 13th, 2006, 12:01 am
Location: USA

Re: Prince of Persia V1.3's crack does not load saved games

Postby _Zaphod_ » January 14th, 2016, 2:28 pm

It's true that the 1.4 was patched to work better under the windows dos prompt for 95/8, and MAYBE XP.

Andrew
Wise Scribe
Wise Scribe
Posts: 313
Joined: July 16th, 2009, 4:39 pm

Re: Prince of Persia V1.3's crack does not load saved games

Postby Andrew » January 15th, 2016, 4:21 pm

_Zaphod_ wrote:It's true that the 1.4 was patched to work better under the windows dos prompt for 95/8, and MAYBE XP.

It predated XP because my CD Collection box had an instruction slip added that mentioned how to use Win9x compatibility mode for the executables under XP.


Return to “Prince of Persia 1 for DOS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests