POP 1 Total Pack v3.0 Error

A user-friendly interface for downloading, tweaking and playing mods.

Moderator: English Moderator Team

acthechamp
Scholar Scribe
Scholar Scribe
Posts: 2
Joined: October 1st, 2013, 3:16 am

POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby acthechamp » October 1st, 2013, 3:23 am

I downloaded POP1-Total Pack v3.0 and get the following error when trying to play: "Not enough storage is available to complete this operation." Then it tried to generate the dungeon, but nothing happened.

Please help as I love POP and want to play.

[Moved this thread to the Total Pack board. --Norbert]

User avatar
starwindz
Vizier
Vizier
Posts: 125
Joined: March 8th, 2009, 4:48 pm

Re: POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby starwindz » October 1st, 2013, 8:38 am

Please upload screenshots of error messages.
Where to install total pack? What is your operating system?

User avatar
Norbert
The Prince of Persia
The Prince of Persia
Posts: 2918
Joined: April 9th, 2009, 10:58 pm
Contact:

Re: POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby Norbert » October 1st, 2013, 11:23 am

Hey acthechamp, welcome to the Princed forum!

acthechamp, you could try closing other programs before running the Total Pack.
When you get the error, you could check memory usage in the Windows Task Manager.
As starwindz writes, if you know how to make a screenshot, you could make one of the error and share it with us ("Upload attachment").
Maybe change MaxTokenSize at HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa\Kerberos\Parameters to 65535 (REG_DWORD type).

starwindz, from what I can find, acthechamp's PC is running out of non-disk resources, like file handles.
What I read on other forums is: make sure you close and destroy objects and connections in the code.
Also, I read somewhere: set _dwName and _dwDomain to 0 in the code.
I don't know if any of that applies to your code though; just writing down what I've read. ;)

acthechamp
Scholar Scribe
Scholar Scribe
Posts: 2
Joined: October 1st, 2013, 3:16 am

Re: POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby acthechamp » October 2nd, 2013, 2:42 am

Thanks guy. I ended up reinstalling the entire app, and it worked for some reason this time.
This is going to be awesome!

User avatar
Coco
Sheikh
Sheikh
Posts: 35
Joined: February 1st, 2013, 3:58 pm

Re: POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby Coco » December 25th, 2013, 10:13 pm

I have the same problem :cry:
Attachments
Untitled.png

User avatar
starwindz
Vizier
Vizier
Posts: 125
Joined: March 8th, 2009, 4:48 pm

Re: POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby starwindz » December 26th, 2013, 5:33 pm

Coco wrote:I have the same problem :cry:


What is your installed directory of total pack?
What is your UAC setting?
What is your fire wall program on your Windows?

User avatar
Coco
Sheikh
Sheikh
Posts: 35
Joined: February 1st, 2013, 3:58 pm

Re: POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby Coco » December 26th, 2013, 6:21 pm

Total pack is in (D:) directory, UAC disabled, firewall is windows firewall I guess.

User avatar
starwindz
Vizier
Vizier
Posts: 125
Joined: March 8th, 2009, 4:48 pm

Re: POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby starwindz » December 30th, 2013, 3:13 am

Coco wrote:Total pack is in (D:) directory, UAC disabled, firewall is windows firewall I guess.

Please let me know the full name of installed folder.

User avatar
Coco
Sheikh
Sheikh
Posts: 35
Joined: February 1st, 2013, 3:58 pm

Re: POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby Coco » December 30th, 2013, 6:01 pm

D:/Fikula/Gubljenje vremena/popovi/Total pack

User avatar
starwindz
Vizier
Vizier
Posts: 125
Joined: March 8th, 2009, 4:48 pm

Re: POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby starwindz » December 30th, 2013, 9:27 pm

Coco wrote:D:/Fikula/Gubljenje vremena/popovi/Total pack

Please re-install to other folder which has no 'space' character.(Such as d:\totalpack)

User avatar
Coco
Sheikh
Sheikh
Posts: 35
Joined: February 1st, 2013, 3:58 pm

Re: POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby Coco » December 31st, 2013, 12:33 am

I've suspected that you will suggest something that. However my problem remains.

User avatar
starwindz
Vizier
Vizier
Posts: 125
Joined: March 8th, 2009, 4:48 pm

Re: POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby starwindz » December 31st, 2013, 9:00 am

Coco wrote:I've suspected that you will suggest something that. However my problem remains.

Very weird case... The message you have encountered means that a level zip file could not be extracted.
How about copying 7z.dll file to your windows system folder? And please let me know the level name you want to play.

User avatar
Coco
Sheikh
Sheikh
Posts: 35
Joined: February 1st, 2013, 3:58 pm

Re: POP 1 Total Pack v3.0 Error

Postby Coco » January 3rd, 2014, 4:36 pm

Still the same. Shoud I also copy 'pop_total pack dll', and 'Dosbox window control dll' to system folder too? And to which folder, system, system32, or system64?


Return to “Total Pack”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest