wielki problem ze scianą :)

Dział dotyczący PoP 2, PoP 3D, PoP: Piaski Czasu, PoP: Dusza Wojownika oraz PoP: Dwa Trony

Moderator: English Moderator Team

lgrabek
Efendi
Efendi
Posts: 5
Joined: March 11th, 2006, 3:42 pm
Location: London

wielki problem ze scianą :)

Postby lgrabek » March 11th, 2006, 3:48 pm

a wiec zawiesilem sie w grze i nietylko. a wiec jest to w momencie jak dostaje EYE OF STORM (zwalnianie czasu) i wtedy wchodze do takiej duzej sali zabijam 3 kolesi i 4 czerwone babeczki i w kazdym poradniku, solucji piszą ze nalezy wspiac sie pomiedzy filarem a sciana na gore przeskoczyc na deseczke i na wylom w scianie. no i tu moj problem wisze na tym wylomie i niewiem jak sie wspiac do tych krat ??
niewiem dlaczego w poradnikach niema dla niech problemu wiekszego a u mnie sie nieda no napeweno cos zle robie ael co ??

PLEASE HELP ME

lgrabek
Efendi
Efendi
Posts: 5
Joined: March 11th, 2006, 3:42 pm
Location: London

Postby lgrabek » March 16th, 2006, 3:07 pm

hey to znowu ja widze ze chyba macie problem ale niewiem czy z pytaniem czy ze zrozumieniem o co mi chodzi a wiec moze jakies foty\: sa na tej stronie
http://www.gryakcji.com/poradniki.php?sub=full&nb=42 zdjecia konkretnie numer 154 i 155 na tych zdjeciach widac wyrwe a ja w grze mam tylko kraty mala dziure w kratach i ponizej wystajace pustaki

User avatar
Dr_Bakier
Beylerbey
Beylerbey
Posts: 60
Joined: May 19th, 2003, 11:45 am
Location: Warszawa
Contact:

Postby Dr_Bakier » March 16th, 2006, 8:45 pm

Co?? jest nie tak. U mnie jest dok??adnie to samo co na rysunku, czyli po odbiciu siÄ? od filar??w i uchwycenia ga??Ä?zi, trzeba sie rozhu??taÄ? i skoczyÄ? w kierunku wy??omu w ??cianie. Potem podskok i mo??na siÄ? chwyciÄ? pod??o??a i wszystko jest tak jak na za??Ä?czonych fotografiach (dziÄ?ki ktorym wiem gdzie to jest;) ). Ale chyba wiem gdzie tkwi problem, ten fragment opisany przez ciebie rzeczywi??cie tak wyglÄ?da, ale w pewnym momencie nadchodzi Dahaka i rozwala ??ciane z kratownicÄ? umo??liwiajÄ?c tym samym p????niejsze po niej wej??cie. Najwyra??niej co?? siÄ? nie doczyta??o i ta animacja u ciebie nie wystÄ?pi??a. Czy nie grasz przypadkiem na PS2?

lgrabek
Efendi
Efendi
Posts: 5
Joined: March 11th, 2006, 3:42 pm
Location: London

Postby lgrabek » March 18th, 2006, 2:25 am

dzieki za odpowiedz!!
gram na PC no ale korde juz kilka razy do tego podchodzilem i caly czas nici z tego niewiem co mam zrobic no a gre mam oryginala to nie sadze zeby cos bylo z nia nie tak

lgrabek
Efendi
Efendi
Posts: 5
Joined: March 11th, 2006, 3:42 pm
Location: London

Postby lgrabek » March 18th, 2006, 3:10 am

hey to znowu ja z dobrymi wiadomosciami

a wiec przeszedlem to i powiem wam o co chodzilo
a wiec dalo mi to troche do myslenia ze mi sie nie pojawil Dahaka no wiec wrocilem do kilku sav??w wczesniej i dalem rade. A temu dahaka sie nie poajwil bo w pewnym momencie mi wyskoczylo czy chce grac w jakims innym modzie i zaznaczylem ze chce i wtedy moj ksieciu sie zmienil w jakiegos szarego kolesia jakby ze zmarlych i sie okalazalo ze mam wogole troche zmienioną tą plansze(kilka kladek wiecej, mur nierozwalony i kraty) gdzie mialem ten problem. No i chyba tyle
DZIEKI

lgrabek
Efendi
Efendi
Posts: 5
Joined: March 11th, 2006, 3:42 pm
Location: London

Postby lgrabek » March 18th, 2006, 2:36 pm

hey to znowu ja no wiem ze sam do siebie pisze no ale jakby kto to czytal no to ten koles ktorym bylem co sie ksieciu zamienil to jest koles z ktorym normalny ksieciu sie widzi po ucieczke z dahaką w pewnym momencie staja oni naprzeciw i tamten koles rzuca w niego mieczem

zamieszane co?

Luki
Efendi
Efendi
Posts: 7
Joined: March 23rd, 2006, 12:07 am
Location: Krak??w
Contact:

Postby Luki » March 23rd, 2006, 12:12 am

haha ja tez tak kiedy?? mia??em tyle ??e mi nic niewyskakiwa??o tylko ??le skopiowa??em zapisy i tez niemog??em tam wskoczyÄ?... tyle ??e ja musia??em zaczynaÄ? od nowa :/


Return to “Nowsze wersje gry Prince of Persia”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest